La dona que va ser brutalment agredida presumptament pel seu marit a Palma dilluns passat, 13 de juliol, ha mort aquest dimarts a l'Hospital de Son Espases de Mallorca com a conseqüència de l'agressió.

Bufetades i cops de puny després de tombar-la d'una puntada

La dona es va donar un fort cop al cap després de caure a terra a causa d'una puntada de peu que li va donar l'home, la qual cosa va provocar el seu ingrés a l'UCI del centre hospitalari on ha mort aquest dimarts, segons informa la Policia Nacional. Suposadament l'home també li va donar bufetades i cops de puny quan la víctima ja estava estirada a terra.

Hospital Son Espases Mallorca / Google Maps

La dona ha mort a l'Hospital de Son Espases de Mallorca on va ingressar el passat 13 de juliol després de ser brutalment agredida pel seu marit / Google Maps

Van trobar la dona conscient amb un bassal de sang al voltant del cap

Els agents van ser alertats de l'agressió a les deu del matí del passat 13 de juliol i van anar ràpidament al pis situat al barri de Son Cotoner de Palma i es van trobar l'home al replà de l'escala i la dona dins l'habitatge, a terra, conscient, amb un bassal de sang al voltant del cap i amb visibles hematomes.

Policia Nacional / EFE

La Policia Nacional va trobar la dona conscient i amb un bassal de sang al voltant del cap i va detenir el seu marit / EFE

L'home va tenir una ordre d'allunyament fins al setembre

El marit té 55 anys i va ser detingut per la Policia Nacional. L'home ha ingressat a la presó i ja va ser detingut l'any 2016 per maltractar la víctima amb qui estava casat des de feia set anys. Segons informa Diari de Mallorca, l'agressor va tenir una ordre d'allunyament fins el passat mes de setembre.