Una dona ha mort a Gondomar (Pontevedra) després de ser agredida amb una arma blanca pel seu marit, segons van informar fonts de la Guàrdia Civil.

Un home mata la seva dona a Gondomar (Pontevedra) / Google Maps

Un home mata la seva dona a Gondomar (Pontevedra) / Google Maps

El marit ha intentat suïcidar-se

Després d'agredir la seva dona, l'home va intentar tallar-se les venes amb la intenció de suïcidar-se, però els agents han arribat i l'home ha estat derivat a l'Hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo, on roman ingressat sota custòdia policial.

Els fets es van produir poc abans de dos quarts de cinc de la tarda en la parròquia de Mañufe. El presumpte assassinat es va descobrir a aquella hora després de l'alerta d'un taxista que va arribar al domicili familiar amb un fill de la parella, segons La Voz de Galícia. Pel que sembla, quan va trucar a la mare del menor no va aconseguir resposta. Per això va telefonar al pare i aquest el va informar que la seva dona estava morta. Quan el taxista va donar la veu d'alarma es van desplaçar al lloc les forces i cossos de seguretat que res no van poder fer ja per salvar-lo la vida a la dona.

Segons fonts de la Subdelegació del Govern a Pontevedra no constaven denúncies prèvies de la víctima respecte al seu marit.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement d'aquest presumpte crim masclista, que de confirmar-se seria el tercer a Galícia el 2020, cap a les 16.25 hores d'aquest dimecres.