Una dona de 53 anys amb cadira de rodes ha estat brutalment assassinada a cops de martell pel seu nòvio en una casa ocupada de Jerez de la Frontera (Cadis).

Un home mata la seva nòvia amb cadira de rodes

Un home de 55 anys ha estat detingut com el presumpte autor d'un delicte de violència de gènere, ja que ha matat a cops de martell la seva parella, que anava amb cadira de rodes, segons informa el Diario de Jerez.

Jerez de la Frontera / Google Maps

Una dona de 53 anys amb cadira de rodes ha estat assassinada a cops de martell en una casa ocupada a Jerez de la Frontera / Google Maps

Tots dos vivien en una casa ocupada de Jerez de la Frontera i ella tenia una discapacitat física i havia de fer servir una cadira de rodes per moure's.

Els fets han passat aquest dijous a primera hora del matí i l'agressor li ha donat diversos cops de martell al cap fins que l'ha acabat matant.

A cops de martell en una casa ocupada de Jerez

Els veïns, espantats pels crits i el soroll, han alertat la Policia Local i quan, s'han presentat al domicili, han vist el cadàver de la dona.

El seu nòvio, que s'ha intentat suïcidar després del crim, ha estat detingut per un delicte d'assassinat per violència masclista.

"La informació que s'ha donat fins al moment és confusa. Quan tinguem més dades ens pronunciarem", declara Mamen Sánchez, l'alcaldessa de Jerez de la Frontera.

La Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fets i el detingut passarà a disposició judicial.