La Guàrdia Civil ha detingut un home de 79 anys per un presumpte delicte d'exhibicionisme davant de menors a un parc infantil.

Els fets han passat a una guarderia de Berja, Almería. Diverses educadores van informar la policia que un home d'avançada edat es passejava sovint a l'exterior del centre on treballen i on juguen els nens petits.

Masturbacions davant els nens

L'home, segons la denúncia, freqüentava la guarderia a la mateixa franja horària en la qual els menors sortien a fora a jugar. Això va fer desconfiar una de les educadores, que uns dies després va confirmar les seves sospites quan el va veure tocant-se mentre mirava els petits. "Mantenia una actitud lasciva amb els nens, es va fer tocaments genitals i després es va masturbar", figura a la denúncia.

No es va immutar

L'educadora va recriminar l'home, però ell va continuar fent la seva, segons consta a la denúncia. Finalment, la dona es va emportar els nens a l'interior de la guarderia i va avisar la Guàrdia Civil del que estava passant.

Els agents han investigat els fets i, amb la informació i els detalls que els ha facilitat la denunciant, han pogut identificar l'home a una zona propera a la guarderia.

Antecedents per exhibicionisme

Segons fonts policials, l'home té antecedents per delictes d'exhibicionisme i contra la llibertat i la identitat sexual, tots ells comesos davant menors.

Després d'identificar-lo, els agents han detingut l'home i l'han posat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 1 de Berja.