Un home de 54 anys ha estat detingut per masturbar-se en un autobús en el qual anaven dues germanes menors d'edat i ejacular a la roba d'una d'elles el gener del 2015 a València. La policia va intervenir diverses peces de roba de les dues noies que tenien taques de semen per a la seva corresponent anàlisi. L'arrestat -que té un antecedent policial- està acusat d'un delicte d'abús sexual i ja ha passat a disposició judicial.

Roba impregnada

Les investigacions es van iniciar el gener del 2015 quan els agents van tenir coneixement que un home pel que sembla s'hauria masturbat dins d'un autobús de l'EMT en presència de dos de menors. Les víctimes anaven en el transport dretes, a causa de l'afluència de persones, moment en què una d'elles va adonar-se que la seva germana posava una cara estranya.

La germana li va preguntar si l'havia tocat l'home que anava darrere d'elles, i li va dir que sí. En posar-se entre ambdós, la noia va notar que la roba de la seva germana estava impregnada d'una substància que podria ser semen, ja que pel que sembla l'home s'hauria masturbat en la seva presència, per la qual cosa van baixar de l'autobús. Una vegada al seu domicili, la mare va rentar les peces de roba a la rentadora, però instants després d'iniciar el cicle, el va aturar i va trucar a la Policia per explicar els fets i lliurar la roba.

Identificació

Com a conseqüència de les investigacions, els agents han esbrinat la identitat del sospitós -un home de 54 anys d'origen espanyol- que va ser localitzat i detingut com a presumpte autor d'un delicte abús sexual. L'arrestat, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.