Un home ha aprofitat el seu Wifi per lligar amb les veïnes i s'ha fet viral.

Un home utilitza el Wifi per lligar i es fa viral

Tinder, Lovoo, Badoo o Meetic són algunes de les aplicacions més populars per lligar i tothom les ha fet servir alguna vegada.

Hi ha persones que prefereixen utilitzar mètodes alternatius per conèixer gent, com el cas del Paco, que és un home que ha utilitzat el seu Wifi per lligar amb les veïnes.

Wifi / Twitter MastersOfNaming

Un veí fa servir el seu Wifi per lligar i es fa viral / Twitter MastersOfNaming

Primer de tot posa el seu nom, Paco, acompanyat de la seva edat entre parèntesis, que són 52 anys. Fins aquí, dintre del que cap, tot és més o menys "correcte", però el que hi ha a continuació és de jutjat de guàrdia: "29 centímetres", òbviament, referint-se al seu penis.

Paco, 52 anys i 29 centímetres

Un veí que volia connectar el Wifi al seu ordinador ha vist el nom del router del seu veí i li ha semblat tan surrealista que ho ha compartit a Twitter.

En qüestió de poques hores, s'ha fet viral i tothom ha comentat, ja que no cada dia et trobes amb persones que utilitzen el Wifi de casa per poder conèixer gent.

"Així de potent t'arriba el Wifi", "29 centímetres? Estem parlant de fòssils o d'òrgans reproductors", són alguns dels comentaris més divertits d'aquesta publicació.