Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts a Tarragona dos homes, de 18 anys i un altre de 19 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, per haver entrat a robar en una casa per la força.

Els fets van tenir lloc al voltant de les dotze de la matinada quan una patrulla, que efectuava tasques de prevenció de delictes a la zona de la Rambla Nova de Tarragona, va observar com tres homes van sortir corrent del carrer Baixada del Toro mentre miraven enrere.

Tres homes corrent

Aquest fet els va cridar l’atenció i van decidir aturar-los. Les incongruències de les seves explicacions van motivar que una altra patrulla dels Mossos d’Esquadra es dirigís directament a aquest carrer per comprovar i intentar determinar si els tres homes estaven fugint d’alguna cosa.

Pocs minuts després, un home es va aproximar a aquesta segona patrulla per demanar-los el seu suport davant l’intent per part de tres homes encaputxats d’accedir a l’interior de casa seva.

La víctima, la qual presentava alguns cops a les mans i els braços, va explicar haver empès amb força la porta del balcó de casa seva, ubicada al carrer Baixada del Toro, per tal d’impedir que els tres desconeguts accedissin dins després de colpejar-la violentament. Com a conseqüència de la resistència oposada per la víctima, els tres homes van acabar fugint direcció cap a la Rambla Nova de la capital tarragonina.

Davant d’aquests fets, els tres homes que estaven sent identificats per la primera patrulla en aquest punt de la ciutat, van quedar detinguts per un presumpte delicte de robatori amb força.