La Guàrdia Civil investiga l'intent de segrest que ha patit una dona de 34 anys quan corria per fer esport. La dona s'ha resistit amb tant ímpetu que l'autor del crim no ha pogut complir-lo.

Els fets han passat aquest dissabte al matí, en un carrer a prop de la platja de Guardamar (Alacant). La policia sospita que l'agressor la volia raptar per violar-la.

Segrest amb un Seat León

Mentre la víctima estava fent esport, se li ha parat un cotxe al cantó, model Seat León de color fosc. Del vehicle ha baixat un home desconegut que l'ha intentat posar dins, informa el Levante – El Mercantil Valenciano.

Segons el testimoni de la dona, l'agressor l'ha agafat del braç i l'ha intentat segrestar, però ella ha forcejat i s'ha resistit tant que l'home ha acabat desistint i se n'ha anat.

Un conductor ho ha vist tot

Un home que transitava amb el seu cotxe ha identificat l'atac com un segrest, o una agressió masclista, i s'ha aturat a ajudar la dona. El delinqüent, però, ha pogut fugir.

La dona té contusions i esgarrapades diverses, com a conseqüència de l'atac. Ha hagut de rebre assistència mèdica urgent a un centre sanitari.

Busquen l'agressor

La víctima ha denunciat els fets davant la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna.

Els agents estan buscant l'home, del qual tenen una descripció molt detallada i dades potencialment identificatives del seu cotxe. A més, han demanat les gravacions de les càmeres de seguretat dels establiments propers al lloc dels fets.

També revisaran altres denúncies d'assalts sexuals o intents de segrest a la comarca de Safor per esbrinar si es tracta d'un depredador sexual.