Un home va guanyar un premi de 200.000 dòlars, més de 180 mil euros, de camí a l'hospital on havia de rebre l’últim tractament de quimioteràpia. Primer, el senyor es va gastar un dòlar per una butlleta i va ser premiada amb cinc dòlars. Amb aquests diners, en va comprar dues més i va enxampar el premi gros dotat amb gairebé dos-cents mil euros, segons informa la CNN.

L'afortunat, Ronnie Foster de Pink Hill, és veí de Carolina del Nord i fa temps que lluita contra un càncer de còlon. “Vaig veure aquells zeros i em vaig congelar”, diu Foster. “No ho vaig creure fins que la vaig entregar al treballador del taulell perquè l’escanegés. Quan va mostrar: ‘Vagi a la seu de la loteria’, vaig començar a tremolar. No podia creure-ho”.

“Ja estava feliç perquè era la meva última ronda de quimioteràpia”

Foster, un treballador retirat del Departament de Transport, està lluitant contra el càncer i està arribant al final del seu tractament. “Ja estava feliç perquè era la meva última ronda de quimioteràpia”, comenta el premiat. “Guanyar això ho va convertir en el meu dia de sort”.

L’home explica que tenia assegurança mèdica, però destinarà una part del premi de la loteria a pagar algunes de les despeses del tractament que no estaven cobertes per la pòlissa. La resta dels 141.501 dòlars després d’impostos que es va emportar, els guardarà pel futur.