Un home de 41 anys ha estat sotmès a una operació de cor urgent després de patir una greu infecció sanguínia arran de menjar-se una bossa de crispetes mesos enrere i que se li havien quedat enganxades entre les dents.

Restes de crispetes entre les dents

Tal i com informa Fox News, l’home és bomber de professió, està casat i és pare de tres fills. El passat mes de setembre, mentre mirava una pel·lícula a casa seva, les restes d’unes crispetes se li van quedar entre les dents.

Durant dies l’home va intentar treure les restes de les crispetes: va utilitzar el tap d’un bolígraf, un escuradents, un filferro i fins i tot un clau de metall, però no hi va haver manera i el remei encara va ser pitjor ja que es va fer mal en una geniva.

Símptomes de constipat

Un parell de setmanes després, l’home, resident a Cornwall (Anglaterra) va començar patir molt mal de cap, cansament i suors nocturnes. Des d’un començament es va pensar que es tractava d’un constipat.

El mes d’octubre va anar al metge que li va diagnosticar un petit buf cardíac però veient que les molèsties no disminuïen, va anar a un altre hospital on va ser ingressat d’urgències: l’home tenia els símptomes d’una endocarditis, una infecció que afecta la membrana que recobreix l’interior de les cavitats del cor i que passa quan les bactèries de la boca, la pell o altres àrees del torrent sanguini.

Operació a cor obert

Les proves van confirmar que tenia el cor afectat per la infecció i el van operar d’urgències a cor obert. La intervenció va durar set hores, durant la qual li van arreglar la vàlvula mitral i substituir la vàlvula  aòrtica.

Passat l’ensurt, l’home va reconèixer que hauria d’haver anat al dentista quan va sentir les primeres molèsties i va sentenciar: “Mai més tornaré a menjar crispetes”.