La Policia Nacional ha detingut un home que gravava vídeos íntims a dones al Parc del Retiro amb dos dispositius que tenia instal·lats en una bicicleta. Segons ha informat la Direcció Superior de Policia en un comunicat, agents de la Unitat de Cavalleria van detenir l'individu després de detectar els dispositius que portava instal·lats i, després d'un registre al seu domicili, els investigadors van localitzar 16 dispositius electrònics d'emmagatzemament amb vídeos de contingut sexual.

Sospitós

Els fets es van produir el 29 d'agost al Parc del Retiro, quan una parella va alertar una patrulla a cavall de la Policia Nacional sobre l'actitud d'un individu, que estava muntat en una bicicleta i s'apropava de manera sospitosa a una jove.

Dues càmeres

Després de les primeres investigacions, els agents van detectar que havia instal·lat dues càmeres de vídeo amb què, després d'aproximar-se a les seves víctimes, gravava vídeos íntims. Així, els agents del grup de delictes tecnològics es van fer càrrec de la investigació i amb l'ordre d'entrada i registre oportú, van intervenir al domicili de l'autor més de 15 Teras d'imatges de contingut sexual en diversos dispositius electrònics, entre els quals set discos durs, sis càmeres, un ordinador i una tablet.

El material intervingut es troba pendent d'analitzar i la investigació continua oberta per detectar el destí que donava l'arrestat als continguts multimèdia. A més, el detingut va ser posat a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat.