Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi de 19 anys i de nacionalitat espanyola que aquest matí ha amenaçat amb una arma blanca a la recepció de les dependències policials de la comissaria de Nou Barris una noia. La víctima, que no ha patit cap tipus de lesió, estava esperant a ser atesa pels agents per denunciar un robatori.

Els fets han passat passades les 11 del matí, quan un noi ha entrat a dependències policials i s'ha posat darrera la víctima, ha tret un ganivet i amb un braç l’ha agafat pel coll i l’ha començat a amenaçar de mort, segons ha detallat la policia catalana en una nota de premsa.

Finalment ha fet cas a la policia

L’actuació policial dels agents que es trobaven allà ha permès que el jove llancés el ganivet de cuina al terra i que els agents el poguessin reduir i detenir. En un primer moment, davant les indicacions policials l’home no ha atès les ordres de veu que li indicaven que tirés el ganivet i alliberés la dona, però finalment ha obeït i l’ha alliberat sense provocar-li cap tipus de lesió. Els agents no han hagut de fer ús de l'arma de foc tot i que sí que l'han mostrat, davant de l'actitud del jove.

No relació amb terrorisme

Els Mossos d’Esquadra desvinculen aquest incident amb cap acció relacionada amb una amenaça terrorista. El detingut ha estat traslladat a dependències policials de la comissaria de les Corts. Passarà a disposició judicial durant els propers dies. L'home té antecedents policials per delictes contra el patrimoni, segons ha explicat la policia.