Un home de 57 anys ha resultat ferit greu després de saltar per la finestra de la seva habitació per escapar de les flames a Salamanca. L'incendi s'hauria produït aquest dimarts de matinada en un dels habitatges del número 158 del passeig de l'Estació de Salamanca i el veí s'hauria precipitat des d'un tercer pis per fugir del foc.

Els fets han passat entorn de les 03.56 hores d'aquest dimarts quan diverses trucades rebudes en el centre d'emergència alertaven d'un incendi que s'havia desencadenat en un habitatge del tercer pis del del número 158 del passeig de l'Estació de Salamanca. A més, els avisos asseguraven que es necessitava assistència mèdica per poder atendre una persona que s'havia llançat per la finestra de la seva habitació per escapar de les flames.

Després de donar l'avís als Bombers, a la Policia i a diversos equips sanitaris, una UVI mòbil del servei d'emergències es va personar al lloc i va atendre l'home de 57 anys. El ferit -després de les primeres cures in situ- va ser traslladat a l'Hospital Virgen de la Vega de Salamanca.