Alejandro Vera Sánchez, de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) ha estat l’afortunat que ha guanyat el 'Sou per a tota la vida de Nescafé', ni més ni menys que 2.000 euros al mes, des d’ara i fins el final dels seus dies, que esperem siguin molts.

Afectat per un ERTO i el fill en atur

El sou ha caigut en bones mans i s’ha fet “justícia” ja que l’Alejandro es va haver d’acollir a un ERTO –com a centenars de milers de treballadors- durant la crisi per la pandèmia de coronavirus. A casa només treballa la seva dona, i ho fa de sanitària, de manera que han viscut uns mesos molt complicats.

alejandro vera sou Nescafe

Alejandro Vera, de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) i afectat per un ERTO ha estat el guanyador dels 2.000 €  del 'Sou per a tota la vida de Nescafé' / Nescafé

Mica en mica l’Alejandro està tornant a la feina però la situació encara és complicada ja que el seu fill està a l’atur, per tant, aquests 2.000 euros mensuals vitalicis que cobraran a partir d’ara, seran un ajuda fantàstica.

Un somni fet realitat

L’Alejandro ha explicat que feia temps que ho intentava i ara el seu somni s’ha fet realitat, per a ell i per a la seva família. ‘El sou per a tota la vida de Nescafé’ ha estat com trobar un tresor, ha explicat.

Aquest és el moment en què li han donat el xec que simbolitza els 2.000 euros que rebrà Alejandro Vera per a tota la vida.

Fa 36 anys que Nescafé regala als seus consumidors aquest sou de 2.000 euros mensuals. Ja són, per tant, 36 els afortunats que gaudeixen d’un sou vitalici, però en aquesta ocasió, en temps de coronavirus, l’alegria ha estat encara més gran.