Un home de 31 anys ha estat detingut per emportar-se la seva filla de tres anys després de discutir amb la seva dona: "Et faré mal on més et dol, m'emportaré la nena". Els fets han tingut lloc aquest dijous sobre les cinc del matí al barri de Son Gotleu de Palma (Mallorca) quan el pare ha tornat borratxo al domicili i, després d'una baralla amb la seva parella, ha agafat la petita i ha abandonat el domicili.

La policia ha aconseguit arrestar-lo al cap de poc temps mentre conduïa amb la menor a l'interior del cotxe i ha comprovat que l'home superava la taxa d'alcohol permesa al volant.

Se l'endú per la força

L'incident s'ha produït cap a les cinc de la matinada en un habitatge del carrer Isidoro Antillón, al barri de Son Gotleu de Palma. Segons informa Última Hora, un home de 31 anys i nacionalitat boliviana tornava borratxo a casa i començava una discussió amb la seva dona. "Et faré mal on més et dol, m'emportaré la nena", arremetia l'arrestat abans de despertar la filla de tres anys d'ambdós i emportar-se-la del domicili.

Després de l'avís de la mare de la petita, una patrulla de la Policia Local de Palma aconseguia interceptar i detenir el pare de la menor a l'altura del carrer Aragón.

Anava borratxo

Els agents van aconseguir recuperar la nena i van comprovar que l'home superava la taxa màxima d'alcohol permesa donant un resultat de 0,71. L'arrestat ha estat imputat com a autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i un de maltractaments en l'àmbit familiar.

Segons assenyala el mateix mitjà, la relació entre ells va començar a torçar-se fa unes setmanes i, malgrat que ella es vol separar, la situació econòmica d'ambdós els obliga a compartir pis.