Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per provocar un incendi amb la bateria d'un patinet elèctric en una oficina bancària de La Rambla de Barcelona, on ha acudit suposadament després de tenir problemes amb l'entitat.

Segons han informat fonts de la investigació, els fets han passat poc abans de les nou del matí quan l'home ha anat a l'oficina bancària, situada a l'altura del número 128 de la Rambla, i ha provocat un incendi amb una bateria elèctrica, que li ha provocat cremades lleus.

Es tractaria d'una revenja, ja que tenia problemes amb l'entitat

 

Els Mossos s'han personat al lloc alertats pels Bombers i han detingut l'home, que suposadament ha provocat l'incendi com a revenja després de tenir problemes amb l'entitat bancària.

El treballador d'un hotel proper, equipat amb dos extintors, ha estat qui ha reduït les flames per aconseguir que poguessin sortir els tres treballadors de l'oficina bancària que en aquell instant es trobaven a l'interior.

El presumpte autor de l'incendi ha resultat ferit lleu per cremades i ha estat derivat a un hospital, ja com a detingut. Els Bombers han pogut controlar i extingir l'incendi i han ventilat l'edifici, mentre la Guàrdia Urbana s'ha encarregat de tallar la circulació en sentit muntanya a la Rambla.