Un home de 43 anys ha pegat una pallissa a un treballador de Vigo (Pontevedra) en negar-se a pagar les cerveses més cares de la botiga.

Els fets van passar dilluns al vespre en una botiga d'alimentació quan l'home va pegar un cop de puny al dependent, ja que volia marxar sense pagar i ell ho va intentar impedir.

Cop de puny a la cara

Quan l'agressor es va presentar a la caixa, va dir al treballador que volia marxar sense pagar les cerveses més cares de tota la botiga.

El dependent, espantat, li va dir que si volia, podia robar les cerveses més barates de la botiga, però al lladre no li va agradar la proposta i va respondre pegant-li un cop de puny a la cara, provocant-li una ferida al nas.

Avenida de Vigo / Google Maps

Un home s'ha despullat al mig de l'avinguda Martínez Garrido (Vigo)

La víctima va avisar la Policia Local de Vigo i, quan van arribar al lloc dels fets, el lladre els va dir que "havia begut una mica, unes 16 cerveses" i es va posar agressiu quan els agents l'intentaven identificar.

Despullat al mig del carrer

La policia el va intentar calmar, però la reacció de l'home va ser començar a escopir la cara dels agents i, després, es va despullar i es va plantar al mig del carrer bloquejant el trànsit.

A més, va intentar obrir la porta d'un vehicle en marxa i va donar un cop al maleter d'un altre cotxe, segons informa El Faro de Vigo.

Quan un dels agents el va intentar apartar del carrer, també li va pegar un cop de puny i, finalment, el van aconseguir detenir. L'home s'enfronta a un delicte d'atemptat i passarà a disposició judicial.