Jennifer Schlecht, de 42 anys, ha mort a mans de Yonathan Tedla, el seu home: ell li ha tallat el cap i ha degollat la filla dels dos, de només 5 anys. A continuació, s'ha suïcidat.

Els fets han passat el dimecres a la nit, al districte de Harlem (Nova York). La dona es volia separar del seu marit, que la maltractava regularment.

Dos assassinats i un suïcidi

L'apartament on vivia la família ha estat l'escenari d'aquest horrible crim masclista. Quan els agents hi han entrat, han trobat la dona decapitada al bany, amb el seu cap a la falda.

La seva filla petita, de només cinc anys, també ha estat víctima de l'assassinat: el seu pare l'ha degollat a la seva habitació.

La policia ha trobat el culpable i assassí penjat al seu dormitori.

Ella tenia por

Jennifer Schlecht va parlar amb el seu pare el diumenge passat. Li va dir que volia deixar el seu marit, però la seva veu tremolava mentre parlava: tenia por per la seva seguretat i la de la seva filla.

Tedla amenaçava diàriament la seva dona: "Li va dir que li arruïnaria la vida, o se'ls enduria a tots per davant", ha assegurat Kenneth Schlecht al The New York Times. "Ella no sabia si continuaria amb les amenaces", explica, destrossat.

La dona es volia divorciar, però encara vivia amb Tedla. Mentre ell seguís sota el sostre de l'apartament, legalment ella no podia canviar el pany.

No se sap quan les va matar

El germà de la víctima va avisar els agents, després que la seva germana no li respongués a les trucades de telèfon. No s'esperava aquest terrible desenllaç.

Aquest dijous al matí els veïns han vist com les autoritats baixaven les escales de l'edifici amb bosses de plàstic plenes de proves del terrible assassinat.

El desconsol és general entre tots els qui coneixien la família. Asseguren que semblava una família feliç. No sabien res de l'infern que es vivia entre les parets de la casa.