Un home de 40 anys ha estat detingut per resistència a l'autoritat després d'irrompre en un bar de Gijón cridant i intentar despullar-se perquè li servissin una cervesa. Els fets van tenir lloc divendres passat, quan l'arrestat va començar a insultar els clients del local i a baixar-se els pantalons amb la intenció d'aconseguir una consumició. La policia va haver d'intervenir per poder reduir l'individu, que es va negar a identificar-se i a obeir les seves indicacions.

Crits i insults

L'aldarull es va produir divendres passat cap a les 21:30 hores en un bar del barri de la Calzada, quan un veí de Pontevedra de 40 anys entrava a l'establiment. Segons el testimoni d'alguns dels presents, l'home es va mostrar molt agressiu sol·licitant consumicions a crits i insultant els clients sense atendre a raons. Agents policials que van acudir a la zona van trobar l'home a l'interior del local vociferant i baixant-se els pantalons dient que s'havia de despullar perquè li servissin una cervesa.

Els policies van provar d'apaivagar els seus ànims perquè, segons indica la Policia Nacional en un comunicat, presentava "un grau elevat d'excitació" i es va mostrar "bel·ligerant". L'home va insultar "greument" els agents i es va negar a identificar-se i a obeir les seves indicacions. Davant de la seva reiterada conducta "desafiadora i violenta", tant física com de verbal, va ser detingut per resistència a agent de l'autoritat, afegeix la nota. La Policia assegura que el detingut, de 40 anys, en tot moment es va mostrar poc col·laboratiu i va mostrar "un ampli repertori d'improperis i amenaces".