La Policia Nacional ha detingut un home, de 59 anys i nacionalitat espanyola, per intentar cremar un prostíbul perquè "no ha quedat satisfet amb el servei". L'acusat ha amenaçat les treballadores, ha anat a una benzinera propera a comprar gasolina i ha ruixat l'interior del local amb el líquid inflamable.

Els fets han passat aquest dimarts, al voltant de les 5.00 hores, en un club de contactes del carrer Illescas de Madrid. Els agents de la policia han detingut l'home just abans que calés foc a l'establiment.

No li ha agradat el servei

L'home ha tingut tres serveis amb tres treballadores, però no ha quedat satisfet i s'ha enfadat molt. Segons fonts policials, ha amenaçat a les dones cridant que "tornaré i cremaré el local amb vosaltres a dins". Tot seguit, ha marxat.

El detingut se n'ha anat fins a una gasolinera propera, a l'avinguda de Los Poblados, i allí hi ha comprat una garrafa de benzina de tres litres.

Pirotècnic frustrat

Sembla que l'home s'ha desplaçat fins a la gasolinera amb taxi, i de camí li ha explicat al seu conductor que el combustible no era pel seu cotxe, sinó per cremar un prostíbul i la gent que hi havia dins. Gràcies a aquesta confessió inesperada, el taxista ha donat la veu d'alarma a les autoritats mentre el seguia de prop.

L'home ha tornat al club caminant i ha buidat de gasolina a l'interior del local. Quan ja ho tenia tot fet, ha tret l'encenedor i ha anunciat, cridant a les treballadores: "Us vaig a cremar". Afortunadament, en aquest moment ha arribat una patrulla de la Policia Nacional, que l'ha acabat detenint. Els agents han descobert que aquest individu té diversos antecedents policials.