Tres nens petits i el seu pare han mort en el que la policia ha descrit com un incendi automobilístic "horrible" a Brisbane, Austràlia.

L'exjugador de rugbi Rowan Baxter, de 42 anys, i els seus fills de sis, quatre i tres anys han estat trobats morts a l'escena al voltant de les 8.30 del matí de dimecres.

La dona està sent tractada de cremades greus

 

Hannah Baxter, la mare dels nens, també era a l'automòbil en aquell moment i està sent tractada per cremades greus al Royal Brisbane and Women's Hospital.

Els residents han dit als mitjans australians que la dona va ser vista saltant del vehicle mentre estava en flames, cridant: "M'ha tirat gasolina". L'incident ha tingut lloc al barri de Camp Hill, al sud-est del centre de la ciutat. S'estudia la possibilitat que es tracti d'un crim de violència de gènere.

La policia i els serveis d'emergència han arribat al lloc dels fets i han trobat que el cotxe ja estava en flames, i ha costat 15 minuts controlar el foc. Segons els informes, l'automòbil va ser trobat a prop de la casa dels pares de la Sra. Baxter.