Un home s'ha trobat en una situació insòlita: després de comprar un ordinador per internet, ha rebut un paquet amb un tros de fusta. Aquesta desagradable experiència s'ha fet viral a les xarxes socials, on els usuaris s'han solidaritzat amb ell i, els que tenen un humor més negre, no han pogut evitar petar-se de riure.

Els fets han passat a Argentina. Patricio Molina, el protagonista d'aquesta inversemblant història, ha explicat a través de les seves xarxes socials la seva desgraciada sorpresa quan, en comptes de rebre un ordinador de 1.500 euros, s'ha vist amb un tros de fusta a la mà.

Una broma de mal gust

Segons ha explicat la víctima d'aquesta cruel estafa, va comprar l'ordinador perquè volia renovar el material de la seva feina. Quan va arribar el paquet, un dels seus companys va ser qui el va obrir, i quan el va avisar del que estava passant es va quedar amb la mandíbula arribant a terra

"Ara que ho penso, el meu soci em podria haver fet una broma", explica, desconsolat. I és que, segons la seva experiència, mai li havia passat una cosa semblant. "Sí que, alguna vegada, alguna cosa arribava trencada", diu, però una estafa tan evident el va agafar per sorpresa, informa Crónica.

Un cas misteriós

Molina va reclamar explicacions al venedor del portàtil, i, segons ell, va enviar bé la comanda. "Es veu que això ja li havia passat", explica aquest comprador frustrat. I és que, segons van poder comprovar els dos homes, "coincideixen el que jo vaig comprar i amb la factura", continua. 

L'home no sap què pensar, ja que li sembla estrany que tot hagi estat una estafa del venedor "per la reputació que té". Finalment, totes les mirades han acabat apuntant al repartidor. Des de l'empresa s'han compromès a revisar les càmeres de seguretat per esclarir aquest misteri.