La Policia Nacional ha detingut un home a Palma, a Mallorca, per intentar matar-ne un altre després d'una discussió al carrer. El presumpte agressor va clavar un tornavís al coll de la víctima i va marxar tranquil·lament del lloc.

Els fets van passar dilluns, poc abans de les cinc de la tarda, a un carrer del centre de Palma. L'agressor i la víctima van començar a discutir per motius que es desconeixen, i la disputa es va anar escalfant fins que l'home li va clavar el tornavís al coll.

La policia va trobar l'home a pocs carrers d'allà arrossegant un carro

Els agents de la Policia Local que van anar al lloc dels fets van explicar què havia passat a la Policia Nacional després d'interrogar diversos testimonis, mentre una ambulància traslladava la víctima a l'hospital.

Pocs minuts després, el desplegament de la Policia Nacional va donar resultat: van trobar, a pocs carrers d'allà, l'home que suposadament havia estat l'autor de l'agressió, mentre arrossegava un carret metàl·lic.

L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi, i ha passat aquest dimecres al matí a disposició de l'autoritat judicial.