Es tracta d'un anunci insòlit: un multimilionari està buscant parella per anar junts a fer turisme per la Lluna. L'home vol complir amb els seus plans el pròxim 2023.

La proposta l'ha fet un empresari japonès fundador de Zozo, una plataforma de venda online de roba i accessoris. Yusaku Maezawa vol "algú especial" amb qui gaudir aquesta aventura.

Un càsting de nou persones per arribar a la Lluna

Maezawa vol fer turisme pel nostre satèl·lit, però no vol fer-ho sol. Aquest home vol complir el seu somni envoltat de gent, i per aquest motiu ha decidit que s'emportarà a vuit artistes amb ell. El seu equip espacial el completarà la noia que accedeixi a ser la seva parella.

El multimilionari vol gravar un reality show de l'experiència, i retransmetre'l per un canal per internet. L'home espera que aquesta aventura no només mostri a la gent el llarg recorregut fins a la Lluna: ell vol trobar l'amor de la seva vida ja que, assegura, se sent sol.

Els requisits són exigents

Maezawa ha posat diversos requisits a la seva futura companya (de nau, i de vida): ha de tenir 20 anys o més, així com una personalitat "brillant i positiva". A més, ha de "desitjar la pau mundial" i gaudir de la seva vida.

Aquest anunci té data de caducitat: el 17 de gener. Així ho confirma el mateix empresari a través del seu perfil de Twitter, on ha compartit el cartell i el link a través del qual es pot aplicar. La història ha generat un gran rebombori a les xarxes socials i ja s'ha fet viral.

Tot un excèntric

No és el primer cop que Maezawa revoluciona les xarxes socials: el 2019 va repartir 1 milió de dòlars entre 100 persones que reenviessin un dels seus tuits, i aquest any ha multiplicat l'oferta per mil.

L'empresari assegura que tot és part d'un "experiment social", i anunciarà l'afortunada que l'acompanyarà al març. Totes les candidates seran entrevistades per ell mateix i davant d'unes càmeres, que retransmetran el moment al seu reality show. Qui sap si es tractarà del pròxim gran hit de la temporada: una mena de Gran Hermano a l'espai.