Dos amics van protagonitzar l'anècdota del cap de setmana en un dipòsit municipal de Saragossa. Un home va ser enxampat diumenge conduint borratxo en un control d'alcoholèmia d'una carretera de la capital saragossana. Després de ser denunciat, se li va retirar el vehicle, que va ser portat al dipòsit municipal. Quan el conductor va acudir a recuperar el cotxe amb un amic, el seu acompanyant també va donar positiu en superar la taxa màxima d'alcoholèmia permesa.

Els fets van tenir lloc durant aquest diumenge, jornada en què també es va registrar un accident de trànsit amb quatre cotxes implicats -dos d'ells estacionats- i on es va donar l'alto després de cometre una infracció almenys a un altre conductor que conduïa ebri. Segons informa l'Heraldo, un home va ser denunciat per superar la taxa màxima d'alcohol permesa en un control en una carretera de la capital saragossana.

El vehicle va ser llavors immobilitzat i traslladat al dipòsit municipal. El conductor va decidir acudir a l'aparcament amb un amic per recuperar el seu cotxe. Allà, l'acompanyant també va donar positiu per alcohol en el test, motiu pel qual va ser denunciat i se li va immobilitzar l'automòbil.