Una dona de 76 anys ha mort atropellada pel seu marit, quan aquest treia el cotxe del garatge. El matrimoni era de vacances a la ciutat Mar de Plata (Argentina), quan la tragèdia va ocórrer. La víctima ha mort a l'hospital.

Va atropellar la seva dona i va arrossegar-la 30 metres

L'home, de 79 anys, va treure el cotxe del garatge i, desafortunadament, va creuar-se amb la seva dona, de 76 anys, de camí. Segons fonts policials, a més, l'home ni tan sols va adonar-se'n: "Per motius que encara intentem aclarir, quan va fer marxa enrere no va notar que estava la seva dona, la va atropellar i la va arrossegar uns 30 metres fins a la vorera de davant", han afirmat.

Quan va adonar-se del terrible succés, ja era massa tard. L'home va trucar als serveis d'emergència i la dona va ser traslladada a l'Hospital Interzonal General de Agudos (HIGA), on, tot i l'esforç dels metges per salvar-la, va morir a conseqüència dels traumatismes i les ferides de l'accident. 

Servicios de Emergencia Argentina / Wunabbis - W. Commons

Un home atropella la seva dona en sortir del garatge / Wunabbis - W. Commons

El fet va tenir lloc al Barri Vila Primera, a Mar de Plata, on la parella havia arribat de vacances per descansar uns dies.

L'home va ser atès per una crisi nerviosa

El marit, en rebre la tràgica notícia de la defunció de la seva dona, també va haver de ser assistit pel personal mèdic. Es trobava en estat de xoc després de l'accident.

Per esclarir què va passar, la Policia Científica es va traslladar al lloc dels fets i la Fiscalia de Delitos Culposos ja ha intevingut.