Un jove motorista de 25 anys va patir una agressió aquest divendres a la nit a la travessera de les Corts de Barcelona. Un individu que anava en una furgoneta negra va atropellar-lo mentre tots dos circulaven, va agredir-lo amb diversos cops de puny i el va amenaçar, a més d'endur-se el bagul de la moto llogada que conduïa. Tot en un espai de pocs minuts i davant d’una desena de testimonis. Un d’ells va gravar en vídeo els moments previs a l’agressió:

Segons han explicat fonts properes als fets a ElCaso.cat, el noi circulava en una moto de lloguer pel carrer de Nicaragua quan l’home es va posar a creuar el carrer per un pas de vianants just quan passava el motorista, i el va increpar perquè no s’havia aturat. El jove es va disculpar i va continuar.

Va intentar tirar-lo de la moto

Quan ha girat per la travessera de les Corts, però, va veure que la persona que l’havia increpat el perseguia dins d’una furgoneta negra mentre l’insultava. Aquest conductor va empènyer la moto del noi contra els cotxes aparcats, intentant-lo fer caure, i, del cop, li va arrencar el bagul on hi guardava els cascs.

El conductor de la furgoneta va baixar, va guardar el bagul dins de la furgoneta i va tornar a arrencar. En veure que el motorista s’havia aturat a la vora de la carretera, el va arraconar amb el seu vehicle i va baixar mentre li llençava amenaces i insults.

“Si no fuera por esta gente, te abro en canal”

En aquell moment l’home va donar una empenta al pit al jove motorista i li va llençar la moto a terra, abans d’abraonar-se sobre el noi i clavar-li diversos cops de puny a la cara.

Després d’això, i després que diversos vianants s’apropessin al lloc, l’home va tornar a pujar al vehicle, mentre acabava de proferir amenaces, com ara “si no fuera por esta gente - els testimonis - te juro que te abro en canal y te mato aquí mismo” i va fugir, saltant-se el semàfor en vermell, carrer Numància avall.

L'agressor seria reincident

L’agressor, segons els testimonis, seria un noi d’uns 30 anys, alt i prim i que, segons sembla, seria de nacionalitat espanyola i castellanoparlant, i estava molt alterat. La víctima, un jove de 25 anys i periodista de professió, va patir diverses contusions a la cara, al pit i a les cames, i un cop atès pels Mossos va ser traslladat en ambulància a un hospital.

furgoneta agressor motorista bcn

La furgoneta de l'agressor, quan fugia del lloc / El Caso

Després de la denúncia presentada als Mossos, ara la policia busca l’autor de l’agressió, que va fugir en la mateixa furgoneta, negra, de mida mitjana i amb una matrícula molt nova, amb què havia intentat tirar el noi a terra. Els testimonis van apuntar el número de la matrícula i el van proporcionar a la policia. Segons alguns veïns del barri, no és el primer cop que aquest individu protagonitza un altercat a la zona.