Un home de mitjana edat s'ha fet fort aquest matí a l'interior d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra fora de servei en un taller mecànic de Barcelona, segons ha pogut saber ElCaso.cat. L'home s'ha presentat en aquest establiment de la Zona Franca de Barcelona i després d'intentar fer efectiu el pagament d'una factura d'una reparació de la qual ningú en tenia coneixement, ha perdut el control i ha començat a llençar diners per terra.

No ha marxat i ha entrat en un cotxe dels Mossos

Els treballadors del taller l'han fet marxar i han avisat a seguretat, però l'home, lluny de marxar, ha vist un cotxe dels Mossos d'Esquadra que estava aparcat a l'interior del taller i hi ha entrat.

mossos exterior seat

Dues patrulles dels Mossos a l'exterior de l'establiment / ElCaso.cat

Quan ha pogut entrar ha començat a fer crides en contra de Catalunya i a favor d'Espanya i ha assegurat que no en sortiria fins que es personés a l'establiment una patrulla de la Guàrdia Civil, segons han explicat diversos testimonis a aquest mitjà.

L'han enviat a un centre psiquiàtric

Finalment els Mossos d'Esquadra han enviat dues patrulles a l'establiment i han pogut treure l'home del cotxe patrulla. Quan ja estava fora del cotxe els agents l'han pogut reduir a terra i una ambulància del SEM se l'ha emportat i l'ha traslladat a un centre sanitari on els facultatius han decidit internar-lo en un centre psiquiàtric.

L'home no ha estat detingut ni imputat per cap delicte, quan els agents han comprovat que patia un trastorn. Tot i l'agressivitat mostrada per l'home, cap persona de l'establiment ni cap agent de la policia catalana ha resultat ferit.