La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) i els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 54 anys que s'ha atrinxerat al garatge de casa seva amb set armes de foc i cinc ganivets, després d'agredir el seu germà. 

Un home s'atrinxera a casa amb armes de foc i ganivets

Els fets han passat aquest dissabte pels volts de les deu del matí al carrer Sant Isidre de Palafrugell. L'arrestat, que pateix problemes de salut mental, ha experimentat un brot psicòtic i ha colpejat el seu germà que ha aconseguit escapar de casa i avisar la Policia Local.

Carrer Sant Isidre Palafrugell /  Google Maps

Un home s'ha atrixerat amb armes de foc i ganivets al garatge de casa seva al carrer Sant Isidre de Palafrugell / Google Maps

L'home ha decidit atrinxerar-se al garatge de casa seva amb, almenys, quatre armes llargues, tres pistoles, vuit carregadors i cinc armes blanques de grans dimensions com ganivets per anar a cacera. Pocs instants després han arribat diverses dotacions de la policia que han decidit tallar diversos carrers per evitar incidents.

Els policies l'han detingut en un moment de descuit

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que ha atès al germà agredit s'han presentat també en el lloc dels fets. A partir d'aquell moment, els policies han intentat convèncer i calmar el sospitós per tal que sortís del garatge.

Una estona més tard, pels volts de tres quarts de dotze del migdia, en un descuit, els agents de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra l'han pogut reduir abraonant-se a sobre d'ell. Posteriorment se li ha subministrat un calmant i ha estat atès pel SEM.