Un home de 36 anys ha estat detingut per atracar un banc el dia abans del seu casament per poder pagar la cerimònia. Haeth Edward Bumpous ha estat acusat de robatori amb agreujants i ha ingressat a la presó del comtat nord-americà de Trinity després de confessar que era l'autor del robatori a una sucursal del Citizens State Bank de la localitat de Groveton. La seva promesa va ser la que el va convèncer per lliurar-se en reconèixer-lo a les fotografies que va divulgar la policia demanant la col·laboració ciutadana per localitzar el lladre.

Els fets tenien lloc divendres passat, quan Haeth Edward Bumpous es presentava en una oficina del Citizens State Bank a Groveton. Aquest veí de 36 anys de Crocket (Texas) s'apropava a un dels treballadors i, després d'avisar-lo que anava armat, li exigia els diners de la caixa i fugia. Les càmeres de seguretat de la sucursal aconseguien gravar de cara al lladre, que portava una gorra per dificultar la seva identificació. La policia compartia la imatge a través de les xarxes socials per demanar la col·laboració ciutadana per provar de localitzar l'atracador.

Dione T. reconeixia immediatament el seu promès a la fotografia i el trucava preguntant-li pel robatori. "La seva foto era a Facebook. Havia de lliurar-se", ha explicat la dona, que finalment va aconseguir convèncer-lo perquè acudís a comissaria i confessés els fets. "El detingut va declarar que es casava l'endemà i que no tenia prou diners per pagar l'anell i el lloc del casament", van informar les autoritats després de l'arrest de Bumpous. El jove ha ingressat a la presó del comtat de Trinity i està acusat d'un delicte de robatori amb agreujants.