La dona de 23 anys que ha patit tres punyalades el matí d'aquest divendres per l'esquena en un carrer del Campello (Alacant) a mans d'un home, ja detingut, ha mort a l'hospital després de diverses hores en estat crític, en un cas on s'ha descartat que sigui un episodi de violència masclista.

Atacada per l'esquena

Els fets han passat a primera hora d'avui, a les 7.25, al carrer Pla de Sarrió, a prop de l'escola Rafael Altamira, on l'agressor s'ha abalançat sobre la víctima per l'esquena i li ha assestat diverses punyalades a la cara, espatlla i axil·la amb una navalla de grans dimensions.

Ha ingressat molt greu i ha mort aquesta tarda

La dona, d'origen colombià, ha estat assistida per diverses ambulàncies i un metge d'Atenció Primària i ha ingressat molt greu en un centre sanitari d'Alacant, on finalment no han pogut salvar-li la vida i ha mort abans de les quatre de la tarda.

A l'agressor, de 28 anys, espanyol i veí de la localitat, se li imputa un presumpte delicte d'homicidi i, segons la Guàrdia Civil, no existia cap tipus de relació sentimental entre ells.

El detingut pot patir una malaltia mental

Fonts policials han indicat que aquest home, detingut després de fugir del lloc per la policia local i que pot patir una malaltia mental, passarà a disposició judicial una vegada acabi la instrucció de les primeres diligències per un presumpte delicte d'homicidi. A més de la dona, les ambulàncies ha hagut d'atendre també per crisi d'ansietat a un home de 50 anys.