Un socorrista ha denunciat públicament un home que es dedica a assetjar dones a la platja de la Mar Bella de Barcelona. Segons explica aquest membre de l'equip de salvament a través de les xarxes socials, l'individu és un usuari habitual de la platja que acostuma a moure's per la zona compresa entre l'espigó del mateix nom i el xiringuito BeGay. En tractar-se d'una zona de bany nudista, el presumpte assetjador aprofita aquesta circumstància per passejar-se nu i masturbar-se en presència de la resta de banyistes.

Una de les víctimes del presumpte assetjament va ser la que va alertar el socorrista farà un parell de setmanes. La dona es queixava que l'home es masturbava en la seva presència. Després de constatar els fets que denunciava la banyista, el membre de l'equip de salvament va decidir prestar especial atenció a l'individu per comprovar si es tractava d'un incident puntual. Segons el relat del socorrista, l'assetjament és una pràctica habitual per a aquest usuari i ja l'ha caçat masturbant-se en diverses ocasions davant de les seves víctimes.

A més, el presumpte assetjador hauria protagonitzat un incident en adonar-se de la vigilància especial del socorrista en el qual va haver d'intervenir la Guàrdia Urbana. L'home s'hauria encarat amb el vigilant i l'hauria amenaçat amb agredir-lo després de confessar-li que es masturbava i que portava "més de 25 anys aquí", referint-se a la platja. Després d'alertar la policia sobre l'actitud de l'usuari i sempre segons la versió del membre de l'equip de salvament, uns agents es van personar a la platja i li van explicar al socorrista que ja sabien de l'existència i de les practiques de l'home.