Un home ha assassinat la seva parella a Castellbisbal (Barcelona) i s'ha entregat a la policia local del municipi barceloní a les onze de la nit d'aquest dijous passat.

Diverses dotacions policials s'han adreçat al lloc dels fets, on han trobat el cos de la dona sense vida. L'home, de 52 anys, nacionalitat espanyola i veí de Castellbisbal ha quedat detingut com a presumpte autor dels fets. 

Ja són 51 les víctimes de violència masclista a Espanya aquest any

 

Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

Fins al moment, són 51 les víctimes de violència masclista a Espanya en el que portem d'any. Per demanar ajuda en casos d'aquest tipus de violència, les dones poden trucar al 016 sense que quedi cap rastre a la factura telefònica.

Sense antecedents

El jutjat de guàrdia de Rubí va procedir ahir a la nit a l'aixecament del cadàver de la dona assassinada suposadament per la seva parella. No consten antecedents judicials de violència entre la parella. La jutgessa està pendent de rebre l'atestat dels Mossos.