Un home de 52 anys ha assassinat brutalment la seva germana i la seva neboda a Soutomaior, un petit poble de Pontevedra (Galícia). 

Els fets han passat aquest divendres a la tarda i els agents de la Guàrdia Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets després de ser alertats per un veí.

Dues víctimes

L'home, en sentir els trets, ha trucat a emergències i a la Guàrdia Civil, ja que estava molt amoïnat.

Quan els agents han entrat a l'habitatge de les víctimes, han trobat els cossos sense vida de dues dones i, a més, presenten ferides per arma de foc.

Barreiro / Google Maps

Els fets han passat al barri de Barreiro, concretament al Monte do Coello, del poble de Soutomaior, un petit municipi a prop de Pontevedra / Google Maps

Genova Gil Rodríguez, una de les dues víctimesde 62 anys, ha acudit al domicili del presumpte assassí acompanyada de la seva filla, una jove de 23 anys; ja que es volia queixar que mentre li estava donant menjar als gossos, l'home li havia robat una escala.

No obstant això, quan han arribat al domicili de l'homicida les ha disparat, segons informa La Voz de Galícia.

Doble assassinat

"No s'avenien gaire bé, però ningú podia imaginar això", declara Manuel Otero, el marit de Gil Rodríguez. 

La Guàrdia Civil ha detingut a Miguel Gil, el presumpte autor dels fets, per un doble delicte d'assassinat de la seva germana i la seva neboda. Actualment, s'està investigant el crim per aconseguir esclarir els fets.