La Guàrdia Civil investiga un possible cas de violència masclista que ha passat aquest dijous a Almassora (Castelló) després que un home assassinés la seva parella, de 35 anys, davant dels seus dos fills menors d'edat.

El presumpte agressor posteriorment s'ha lliurat a la Guàrdia Civil i ha confessat el crim, segons han informat fonts de la Delegació de Govern en la Comunitat Valenciana i de l'Ajuntament d'Almassora.

Al domicili familiar

Els fets han passat al domicili familiar ubicat al districte marítim d'Almassar, concretament al camí Om Blanc, molt a prop del polígon el Serrallo, segons han confirmat fonts municipals. 

La Policia Local ha rebut l'avís a les 8.00 hores d'aquest divendres i la Guàrdia Civil s'ha encarregat de les diligències del cas.

La Delegació de Govern contra la violència de Gènere està investigant si la mort d'aquesta dona pot ser un nou cas de violència masclista, segons ha confirmat a través de Twitter.

17 dones assassinades a Espanya aquest 2020

Si es confirma aquest cas, s'elevaria a 17 el nombre de víctimes mortals de la violència de gènere a Espanya aquest 2020, i el primer des de la declaració de l'estat d'alarma com a conseqüència de la crisi del coronavirus, que va entrar en vigor des del passat 14 de març.