Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat marroquina, de 40 anys i veí de Cornellà de Llobregat, per presumptament cometre una agressió i dos abusos sexuals vora del riu a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). L’arrestat ha estat ingressat en un hospital psiquiàtric.

L'home ha estat ingressat en un hospital psiquiàtric

 

El retrat robot realitzat per la Unitat Central de Fotografia i Audiovisuals (UCFA) a partir de les descripcions facilitades per les tres víctimes va ser clau en la identificació del presumpte autor, que va ser detingut el passat 5 de maig pels voltants del riu Llobregat, a Martorell.

Tres assalts similars vora del riu

La investigació es va iniciar a finals de l’any 2018 quan es va tenir coneixement d’un presumpte abús sexual a Sant Andreu de la Barca. La víctima, mentre feia esport per la vora del riu, va notar com un home l’agafava per la cintura i estirava d’ella cap enrere, però va aconseguir desfer-se de l’agressor i l’home va marxar corrents del lloc.

Les agafava per darrere i els hi feia tocaments

 

Posteriorment, el mes de febrer del 2019 es van produir una altra presumpta agressió sexual al mateix municipi, també per la vora del riu. L’agressor es va abalançar sobre la víctima i va intentar llençar-la a terra, mentre li feia tocaments, però la víctima va aconseguir que la deixés anar i l’home va fugir del lloc. 

El mes de març, els investigadors van tenir coneixement d’un tercer fet, un abús sexual, al costat del riu, a la localitat del Papiol. L’autor dels fets va agafar a la dona pel darrere i li va fer tocaments. La víctima es va defensar fins que l’home la va deixar anar i va fugir del lloc corrents.