Un home armat amb un ganivet va desfermar el pànic en atrinxerar-se aquest dimecres en una pizzeria del centre de Barcelona. Els fets es van produir sobre les set de la tarda en un dels establiments que la cadena Domino's Pizza té a la ciutat, situat en el número 113 del carrer Sicilia. L'individu entrava al local portant una arma i obligava clients i encarregats a abandonar ràpidament el lloc. Els Mossos d'Esquadra es personaven ràpidament a la pizzeria i després d'uns instants d'incertesa aconseguien reduir l'assaltant, que ja ha estat posat en llibertat i derivat a un centre de salut mental.

Pànic

L'incident va tenir lloc cap a les set de la tarda en el número 113 del carrer Sicilia. Un home armat amb un ganivet es presentava a l'establiment Domino's Pizza i esgrimint l'arma -sense arribar a amenaçar a ningú- i obligava tots els presents a abandonar ràpidament el local. Clients i encarregats s'aglomeraven a les portes de la pizzeria mentre l'individu s'atrinxerava a l'interior. Fins al lloc es van personar efectius dels Mossos d'Esquadra que van intentar convèncer sense èxit l'assaltant perquè es lliurés.

Amb la negativa de l'home i després d'uns instants d'incertesa, els agents van decidir actuar, van entrar a l'establiment i el van reduir sense que calgués lamentar ferits. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'individu presenta algun tipus de trastorn, motiu pel qual ha estat derivat a un centre de salut mental.