Els Mossos d'Esquadra investiguen l'apunyalament d'un home aquesta matinada de dissabte a diumenge al districte de Nou Barris de Barcelona. El 112 ha rebut l'avís d'una persona ferida per arma blanca al voltant de les 3 de la matinada i ha activat també unitats de la Guàrdia Urbana.

La policia de la ciutat s'ha personat al carrer de Joaquim Valls i ha trobat un home de 37 anys que presentava dues ferides a la zona del gluti, segons ha pogut saber ElCaso.cat. El SEM l'ha traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron; l'home ha resultat ferit greu però no es pateix per la seva vida.

Es busca l'autor dels fets

Segons han explicat fonts de la policia, no s'ha pogut detenir l'autor de la ganivetada i encara no han avançat prou les investigacions per aclarir què ha motivat aquesta agressió al mig del carrer. La Guàrdia Urbana ha redactat un primer informe amb el testimoni de l'agredit i ha transferit la investigació als Mossos d'Esquadra.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Nous Barris dels Mossos assumirà la investigació per intentar detenir l'autor o els autors de les ganivetades. Segons han explicat fonts policials, les càmeres del banc que hi ha situat a la zona on s'ha produït l'agressió serviran per aclarir els fets.