Un home de 35 anys ha estat detingut a València per haver apunyalat la seva sogra, que havia intervingut en una discussió entre la seva filla i l'agressor. Aquest, a més, també havia sacsejat i insultat la dona.

Els fets van passar aquest dissabte, quan una patrulla de la Policia Nacional va rebre un avís perquè anessin a un habitatge del districte de Trànsits, on hi havia una baralla familiar que havia acabat amb una dona apunyalada. Quan van arribar, la dona estava asseguda a la porta d'un establiment, amb diversos talls i envoltada de diverses persones. 

Els serveis sanitaris, després de l'avís de la policia, es va desplaçar al lloc i van traslladar la dona a un hospital.

La mare tenia un nadó de dos mesos als braços

Els agents van començar una ràpida investigació per saber què havia passat, i van descobrir que pocs minuts abans, el gendre de la víctima, un home de 35 anys i d'origen romanès, l'havia apunyalat. L'home es trobava dins de la casa amb la seva dona i un bebè de dos mesos.

Va ser la mateixa dona qui els va obrir la porta, amb el nadó als braços, i els policies van veure que tenia la pell vermella. La dona els va explicar que havia discutit amb el seu marit i que, en un moment, l'havia agafat amb força, l'havia sacsejat i l'havia insultat. Quan la seva mare va intercedir per a defensar-la, l'home l'havia apunyalat.

Finalment, els agents van anar a la cuina i van trobar, a la pica, un ganivet mullat. Després de realitzar diverses comprovacions, el van detenir com a suposat autor dels delictes de maltractament en l'àmbit familiar i homicidi en grau de temptativa. L'home, que no tenia antecedents policials, ha passat ja a disposició judicial.