La Policia Nacional ha detingut a Màlaga un jove de 30 anys per haver apunyalat la seva nòvia i el company de pis de la noia. La jove, de 25 anys, va patir ferides al coll, el pit i la cara, i va haver de ser intervinguda a l’Hospital Regional de Màlaga, on continua ingressada amb pronòstic reservat.

El company de pis de la jove li va salvar la vida, segons la policia

Segons sembla, l’agressor i la seva parella van començar a discutir, i el noi va agafar un ganivet que hi havia al pis i la va apunyalar. El company de pis de la jove va sortir a defensar-la i, segons ha explicat la policia, li va salvar la vida: temen que, si no hagués fet aquest gest, el desenllaç podria haver estat encara pitjor.

Després de l’agressió, la noia va sortir plena de sang a demanar ajuda als veïns, segons han explicat ells mateixos al diari Sur, i asseguren que, tot i que portaven poc temps vivint allà, mai havien sentit cap discussió.

La noia va rebre múltiples ferides d’arma blanca, i el seu company de pis només va patir algunes lesions lleus i el van donar d’alta al cap de poc. Després que els veïns truquessin el 112, la policia s’hi va presentar i va detenir el presumpte agressor, que encara era al pis. Es desconeixen, ara com ara, les raons de la discussió que va estar a punt d’acabar en tragèdia.