Aquesta matinada de diumenge s'ha viscut un nou cas de violència masclista, concretament ha estat a Archena (Múrcia), on una dona de 37 anys ha resultat ferida greu després de ser apunyalada a l'abdomen, presumptament pel seu marit, i davant dels seus dos fills menors d'edat. L’agressor encara no ha estat detingut.

Davant dels fills

Poc després de la mitjanit, el Centre de Coordinació d'Emergències 112 ha rebut una trucada sol·licitant assistència sanitària urgent per a una dona que presentava diverses ferides, una d'elles a l'abdomen.

Archena / Wikipedia

Aquest nou cas de violència de gènere s'ha produït a Archena (Múrcia) on un home, presumptament, ha apunyalat la seva dona davant dels seus dos fills / Wikipedia

Posteriorment, han rebut una segona trucada en què s’assegurava que havia estat el marit de la dona ferida qui, presumptament, l’havia apunyalat; a partir d’aquest moment el cas s’ha posat en coneixement de la Guàrdia Civil. A més, la dona hauria estat apunyalada davant la presència dels dos fills del matrimoni, tots dos menors d'edat.

Ferides greus per arma blanca

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses patrulles de la Policia Local d'Archena, així com una ambulància de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061. Els sanitaris han atès la dona al pis i posteriorment ha estat traslladada a l'Hospital General Universitari Morales Meseguer de Múrcia.

Hospital General Universitario Morales Meseguer

La dona, amb una ferida a l'abdomen, està ingressada a l'Hospital General Universitari Morales Meseguer de Múrcia en estat greu

Mentrestant, el marit de la víctima i presumpte agressor, de nacionalitat boliviana, encara no hauria estat detingut.