La Policia Local de Múrcia ha detingut un home, de 38 anys i nacionalitat senegalesa, per haver donat presumptament un cop de puny, arrossegat per la carretera i amenaçat de mort la seva parella.

Els fets van passar el dijous, al voltant de les 17.10 hores al carrer Paulino Torres de Múrcia. La dona es va apropar corrent a uns agents, dient que el seu nòvio l'acabava d'agredir i amenaçat de mort.

Un cas de violència de gènere

Una patrulla del GESC (Grup Especial de Seguretat Ciutadana) va desplaçar-se fins al lloc dels fets. La dona, que estava nerviosa i tenia la cara plena de sang, va explicar el que havia passat.

Segons el testimoni de la víctima, el seu nòvio, que no té un domicili conegut, li va demanar diners. Ella s'hi va negar, i va ser aleshores quan l'home li va pegar un cop de puny i, posteriorment, la va arrossegar per l'asfalt diversos metres i la va amenaçar de mort.

No era el primer cop que passava

Un agent de l'EPAF (Equip de Protecció i Atenció a la Família) també va atendre en tot moment la víctima. Ella va manifestar que el seu nòvio, amb el que tenia una relació des de feia 6 anys, li pegava habitualment, tot i que mai l'havia denunciat.

El personal sanitari la va haver d'atendre al mateix lloc, ja que tenia la cara ensangonada i presentava el costat esquerre de la cara i el nas amb lesions pròpies d'abrasió per fricció.

Van detenir l'home

Els agents van trobar l'home a poca distància d'on estava la seva parella, i el van detenir i traslladar a dependències policials.