La Policia ha detingut un home a Palma per haver amenaçat de mort la seva mare. L'home, de 37 anys, va intimidar la seva pròpia progenitora perquè ella li va impedir d'entrar a casa seva: "et mataré, no soc el teu fill, soc el dimoni: ploraràs sang", li va dir.

L'acusat, que té problemes amb les drogues, també va provocar un aldarull en un bar i es va encarar amb els agents de la Policia Local que van anar a detenir-lo. Va ser traslladat a l'àrea de psiquiatria de l'hospital de Son Espases, a Palma, segons el Diario de Mallorca.

Els fets van passar dissabte passat, cap a dos quarts de vuit de la tarda, al carrer Heredero. Un testimoni va cridar als agents per avisar que un home estava amenaçant a la seva mare. El sospitós era en un bar, segons la trucada.

Drogoaddicte i molt violent

Els policies es van entrevistar amb la víctima, que els va explicar que el fill és drogoaddicte i es posa molt violent. Per això, va dir, portava tres dies sense obrir-li la porta. Després d'això, els agents van anar al bar on era l'acusat.

Allà es van trobar amb una nova sorpresa: l'home s'havia posat violent i havia començat a armar esvalot. L'acusat s'havia embolicat en una discussió amb la propietària, i la va amenaçar de destrossar el mobiliari.

A més, quan els policies es van adreçar a ell perquè es calmés, es va encarar a ells i va intentar agredir-los. Per això el van arrestar, encara que, posteriorment i després de la visita d'un metge, va acabar ingressant en la unitat psiquiàtrica de l'hospital.