Un jove no ha dubtat en treure una pistola i amenaçar a un home qui li havia demanat que es posés la mascareta, tenint en compte que es trobaven en un centre comercial i les recomanacions indiquen que, sobretot en espais tancats, cal dur-la per evitar un major risc de contagi del coronavirus.

Treu la pistola en ple centre comercial

Tot i les recomanacions, Vincent Bruce Scavetta, de 28 anys, no duia mascareta mentre estava comprant en un centre comercial a Royal Palm Beach, a l’estat de Florida (Estats Units). Quan un altre client li va demanar que se la posés, el jove va treure una pistola al mig de l’establiment i va amenaçar amb disparar-li un tret i matar-lo.

Hombre armado pistola / Twitter

Vincent Bruce Scavetta, de 28 anys, va amenaçar amb disparar-li un tret a un client que li va demanar que es posés la mascareta en un centre comercial / Twitter

Les imatges mostren com Scavetta anava acompanyat del seu pare, amb cadira de rodes. En un moment determinat, Cristopher Estrada, de 46 anys, li va cridar l’atenció, sense pujar el to de veu, pel fet de no dur la mascareta.

"Et mataré!"

La reacció del jove va ser començar a cridar i insultar al client i, immediatament, treure una pistola amb la qual va apuntar directament l’home que li havia recriminat la seva actitud. “Et mataré!”, va arribar a amenaçar-lo, segons ha relatat un testimoni, tal i com publica el New York Post.

Afortunadament, Scavetta no va complir amb la seva amenaça i va marxar del centre comercial empenyent la cadira de rodes del seu pare. Tot va quedar enregistrat per les càmeres de seguretat; gràcies a això, la policia va iniciar una investigació i van poder localitzar i detenir el jove.

Hombre pistola / Twitter

El jove va treure la pistola i va amenaçar un home que li havia demanat que es posés la mascareta: "Et mataré!", va cridar-li / Twitter

La policia del Comtat de Palm Beach va publicar al seu compte de Twitter l’incident protagonitzat per Vincent Bruce Scavetta afegint el següent comentari: "Benvingut a la presó, fill. Deixem que això sigui una lliçó. Podia haver acabat malament".

Rècord de morts i infectats als Estats Units

Cal recordar que els Estats Units és el país amb més morts i contagis per coronavirus -145.700 víctimes mortals i més de 4 milions d’infectats, el doble que al Brasil, que el segueix a la llista-. Concretament, a l’estat de Florida, on van tenir lloc els fets, hi ha registrats més de 400.000 casos i la xifra de morts supera ja els 5.600.