La Policia Nacional ha rescatat un home que feia dies que estava tirat al terra del soterrani de casa seva a Palma (Mallorca). La dona de la víctima -que es trobava en aquell moment de viatge- va ser la que va alertar les autoritats després de portar diversos dies sense notícies del seu marit. Durant aquell temps, l'home havia romàs ferit i mig atordit al seu domicili sense poder moure's o demanar ajuda.

Sense resposta

En la nit d'aquest dijous es va rebre una trucada al 091 en la qual una dona comunicava que estava de viatge i no sabia res del seu marit des de feia dies, per la qual cosa podria haver-li passat alguna cosa. Un cotxe ràdiopatrulla va acudir fins al domicili del possible afectat, però no van obtenir resposta després de trucar al timbre en diverses ocasions. Els agents de policia es van entrevistar amb un veí de la finca, el qual va manifestar que feia dies que no el veia.

Atordit

Quan van accedir, els agents van comprovar que diversos llums estaven encesos, així com els seus efectes personals a l'interior de la mateixa. El ferit es trobava mig atordit al final de les escales del soterrani, estirat al terra amb el cap recolzat en l'últim esglaó i hi havia un bassal de sang al voltant.

L'home va obrir els ulls, en encendre els agents el llum, però no va poder articular paraula, per la qual cosa es va procedir a sol·licitar una ambulància, així com la presència dels bombers, a causa de la impossibilitat de l'extracció de la víctima. L'ambulància va procedir al trasllat del ferit a l'Hospital Son Espases.