Traumàtica mort d'un home de 47 anys per infart a les portes d'un ambulatori de Madrid després de ser rebutjat per no ser el seu centre de salut.

L'home, molt conegut a Alcobendas i membre de la banda musical La Gotera, va anar a l'ambulatori de l'avinguda d'Espanya de San Sebastián de los Reyes per trobar-se malament, però el van fer marxar, ja que aquell no era el seu centre de salut assignat.

El Pedro ja no va arribar al seu CAP i va morir d'un atac de cor a les portes del centre mèdic. La família està estudiant si denuncia al centre per la mort de l'home.

Investigació per part de Salut

Per la seva banda, la Gerència d'Atenció Primària de la Comunitat de Madrid ha iniciat una investigació després d'haver rebut informació sobre la defunció d'aquest home de 47 anys, tal com ha avançat El Mundo.

Fonts de la Conselleria de Sanitat han indicat a Efe que s'està recopilant l'oportuna informació per a aclarir els fets, que van ocórrer al carrer, a les portes del centre de salut, per la qual cosa la Policia Nacional va iniciar una investigació d'ofici.

L'home, acompanyat de la seva parella, va marxar del centre de salut i hores més tard va tornar perquè continuava amb dolors, però es va caure rodó en un banc abans d'entrar dins del centre mèdic, segons detalla el mateix mitjà citat.

La Conselleria de Sanitat ha assenyalat que el professional del centre de salut que va atendre la seva arribada a l'home ha declarat davant la Policia Nacional.

Trucar al 112

La Conselleria de Sanitat recomana al ciutadà que, "davant una possible urgència i per descomptat davant qualsevol emergència, telefonin al 112 o al 061 perquè un metge del centre coordinador del Summa, en funció de la simptomatologia que es tingui, reguli si es tracta d'una situació d'emergència o urgent i enviï el recurs mòbil adequat a cada cas".