Mustafá, de nacionalitat espanyola però nascut al Marroc, l'home de 41 anys que suposadament va assassinar aquest dimecres a Andorra (Teruel) al seu fill de 16 anys, Ismael, i va ferir de gravetat la seva parella i mare del menor, Gema, de 39 anys, havia mantingut una "forta discussió" amb ella dimarts passat que va portar a mare i fill a abandonar el domicili familiar.

Els dos, mare i fill, havien tornat ahir dimecres al pis, on es van produir els fets entorn de les 18.00 hores. L'home suposadament va assassinar el seu fill amb una arma blanca, va ferir greument la seva parella i després es va suïcidar llançant-se per la finestra del seu habitatge, un quart pis.

Va intentar defensar la seva mare

Segons fonts policials, el noi va morir atacat pel seu pare quan va intentar defensar la seva mare de les agressions. L'home va agredir la dona i quan el jove es va interposar per aturar l'agressió va rebre les ganivetades del seu pare. Finalment ell va acabar saltant pel balcó i morint a l'acte.

Gema continua greu a l'UCI

Ismael és el tercer menor assassinat pel seu pare o parella de la seva mare en el que va d'any a l'Estat. En aquest cas no hi havia denúncies prèvies de maltractament per part de la dona. La mare d'Ismael, Gema, segueix ingressada molt greu a l'UCI de l'hospital Miguel Servet de Saragossa, per recuperar-se de les greus ferides causades per la seva parella i pare del seu fill.