McDonald's va provant noves receptes per les seves més que famoses hamburgueses. Tot i que les habituals sempre funcionen la companyia americana va provant noves combinacions per adaptar-se als gustos que tenen els clients arreu del món.

Hamburguesa de carn i galetes Oreo

Si a Espanya opten per introduir, per exemple, pernil salat, a la Xina han presentat una hamburguesa de gustos curiosos que barreja la carn de llauna SPAM amb trossets de galeta Oreo. Les dues marques, la de carn i la de galetes, tot i no ser xineses, són molt conegudes i utilitzades pels xinesos.

Carne Oreo McDonodals

Imatge promocional de la nova hamburguesa amb carn i Oreo

Tal com es veu a la fotografia promocional de la nova deliciosa (?) hamburguesa, també s'hi afegeix, per acabar-ho de rematar, una salsa salada. És opcional.

Una recepta durant pocs dies

Per sort, de moment, aquesta estranya combinació feta hamburguesa només es pot tastar als restaurant McDonald's de la Xina per 13,14 iuans, el que vindria ser al canvi, menys de dos euros. Però no estarà sempre a la carta d'aquests restaurants de menjar ràpid, l'oferta d'aquesta nova recepta de McDonald's serà limitada.

Es podrà començar a degustar des d'aquest pròxim 21 de desembre. No és bona idea anar a la Xina aquest any, en plena pandèmia de coronavirus, però si es vol tastar aquesta nova hamburguesa de McDonald's caldrà anar-hi aviat, l'oferta és limitada.