Gwyneth Paltrow, una de les actrius més famoses de Hollywood, ha creat tendència després de posar a la venda un producte particular: una espelma que fa l'olor de la seva vagina. La demanda ha estat tal que s'han esgotat les existències. 

Els fanàtics de l'actriu guanyadora d'un Òscar poden posar-se a la llista d'espera per comprar aquest producte únic. L'espelma costa 75 euros i promet fer una olor "divertida, bonica, sexy i inesperada".

Una campanya de màrqueting

L'espelma està feta amb diverses flors i cítrics. Segons la descripció que s'inclou a la pàgina web de Goop, l'empresa de Paltrow, l'olor evoca a "fantasia, seducció i una calor sofisticada". L'actriu ha decidit que el seu producte "olora com la meva vagina", i així l'ha anomenat.

Vela que huele a vagina de Paltrow

L'espelma que fa l'olor de la vagina de Paltrow / Goop

Tot i que molts usuaris s'han burlat d'aquesta excentricitat, una cosa és indiscutible: les unitats de l'espelma s'han esgotat en poques hores. Moltes persones han comentat a les xarxes socials que és absolutament ridícul, però moltes altres han elogiat la gran campanya de màrqueting que ha fet l'actiu.