Dos guàrdies civils (un dels quals anava d'uniforme) van protagonitzar un lamentable espectacle quan anaven borratxos i no podien trobar la seva casa

Els fets van passar a la matinada del 12 d'octubre, després de la celebració del Dia de la Hispanitat, a un edifici d'Adeje (Tenerife). Els agents van confondre la casa d'un veí amb la seva pròpia, i van amenaçar el civil dient-li que li pegarien dos trets.

La celebració se'ls en va anar de les mans

L'edifici on va passar tot, i on viu un dels agents, té la particularitat que diverses portes tenen la mateixa lletra a les diferents plantes. El guàrdia civil que anava uniformat presumptament es va confondre d'habitatge i va començar a colpejar la porta d'un veí.

Els dos anaven molt borratxos, i la violència de les seves accions van espantar la família que vivia al pis. Allí hi viu un nadó, que va començar a plorar.

Una discussió pujada de to

L'home que viu al pis i els agents van començar a discutir, cosa que va posar en alerta la resta dels veïns. Un dels agents va arribar a amenaçar el veí amb "pegar-li dos trets si no callava".

En un moment donat, l'agent uniformat suposadament va aconseguir entrar a la casa i, quan va arribar al final del passadís, es va adonar que, efectivament, aquella no era la seva casa, informa El Español.

El veí va denunciar els fets, i està a l'espera de què se celebri el judici.